Szerintetek mennyire lenne sikeres egy kérvényezés annak érdekében, hogy kutyafuttatót hozzanak létre?
Kb. 12.000 főt számláló városunkban nincs egy kijelölt kutyafuttató hely sem, egyetlenegy rét van ahol sokan elengedik a kutyájukat, de ott büntetnek a póráztörvény miatt. Gondolkodtunk megoldáson, és az jutott eszünkbe, hogy beadhatnánk egy kérvényt az önkormányzat felé, aláírásokkal alátámasztva, egy normális, bekerített kutyafuttató érdekében.
Csinált-e már valaki ilyet, és ha igen, akkor sikerrel járt-e? Kb. mennyi aláírásra lehet szükség ahhoz, hogy az önkormányzat egyáltalán foglalkozzon a dologgal? Ti milyen érveket írnátok egy ilyen kérvénybe? (Elképzelésem van róla, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve tapasztalatokra, ha van ilyen.)
Nálunk most létesített az önkormányzat 2 kutyafuttatót. Gondolom itt is aláírásgyűjtés előzte meg. Képviselők is támogatták. Mivel mutatkozott rá igény, ezért lett.
Esetleg aláírásgyűjtéskor fel lehetne mérni, hogy vannak e olyan szakemberek, akik hajlandóak lennének a munkájukat, vagy építőanyagot felajánlani? Általában nem a terület hiánya szokott problémát okozni, hanem hogy nincs rá pénz a költségvetésben.
A költségvetés úgy gondolom, nem lenne nagy, hiszen a terület adott, itt a velünk szemben lévő háztömb mögött van egy hatalmas sík terület, amit csak körbe kellene keríteni, és esetleg 1-2 padot, szemetest kihelyezni. Ha ez az egyetlen probléma, megoldanánk önerőből, csak ugye a terület akkor is az önkormányzaté.
Én is azért gondoltam a kérvényezést, mert az önkormányzati képviselők között van egy állatorvos is, szinte biztos vagyok benne, hogy támogatná az ötletet.
jah és kaptok 15nm-nyi kutyafuttató 1-2 év alatt :D
Menjél ki külterületre a kutyával ha tudsz az a legjobb ha köcsögölnek a közteresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!