Ezt az álomszép szőrzetet hogyan lehet elérni egy Alaszkai Malamutnál? Milyen esetleges alfajta ez?
http://www.youtube.com/watch?v=ZZXwn3PuY_g
Csodálatos, egészséges, meseszép szőrzete van, olyan, mintha minden egyes szál az égnek állna.
Esetleg fajtafüggő ez?
Jézusom kérdező, azért ennyire ne reklámozd már, hogy halvány lila gőzöd sincs a kutyatartásról...
Nem tudom te hol élsz, de mi 2014-ben. Ma már nem igazán használják a kutyákat eszközként munkára. Ma leginkább SPORTOLNAK velük! És ha te nem látod, hogy ez a legcsodálatosabb társas viselkedés, mivel ilyenkor a gazda és a kutya egy CSAPAT, és nem eszköz, akkor az tényleg csak azt mutatja, hogy nem értesz hozzá semmit. Tudod az igazi kutyásokat taszítja, ha valaki olyan felszínes, hogy csak a kutya különleges kinézete érdekli, és ráadásul még a megfelelő foglalkozást sem képes biztosítani neki, mert olyan kényes.
Amúgy a példádra visszatérve: nem, én pl még soha nem ittam semmilyen alkoholt, és nem szándékozom. :) Na akkor mi van?
A stílusod meg -> ^_^ - hányingerkeltő.
Bocsika, mint ex malamut tulajdonos, nem bírtam ki, hogy egy ilyen elferdült látásmódba ne szóljak bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!