Miért nyavajok este a palota pincsi kiskutyám mi után elvégezte a dolgát is, és játszottam is vele?
Én is 6 hetesen hoztam el a kutyusomat,és akkor csak 1 oltása volt. Már 8 hetes,megkapta a 2.at ami 3800ft volt,de ez helytől is függ...Bp-en 5000körül van...
amúgy este az én kutyusom is nyüszít,de szerintem azért,mert álmos,és nehezen tud elaludni,vagy mert nincs veled 1 szobába,és egyedül marad...(ez csak egy tipp volt:) )
Kedves kérdező !
A Kicsinek már a 2. oltáson kellene túl lennie !
és 4x i féreghajtáson !
Ha ez nincsen meg akkor a szaporító akitől száramzik és ti is szégyeljétek magatokat!
Azért sír a kicsi mert még fél , attól hogy 2 hete van nálatok még nem azt jelenti hogy megszokta a helyét !
A kisbaba is sír ha nincsen tisztába téve , vagy ha nincsen megetetve!
No de , nem tudom merre laktok , de nálunk Somogyban , bár mi egy kisebb városkában lakunk az oltások ár :
Parvó elleni oltás ami az első : 1500.-
Kombinált ami a második : 2000.-
A 3. : 2000.-
A 4.: 2000.-
A veszettség elleni a kombináltal együtt + a féreghajtás : 3500.- / kutya!
Bár mivel nekem 4 kutyám van így csak oltásonként 2500.- ot számol a Dokim a veszettség elleninél !
De persze ezt Orvosa válogatja , és mondom mi egy kis városban élünk , mellettünk kis faluk vannak !
Tehát Bp. en jóval drágább és nagyobb városokban !
Annyit kérdeznék,minek kell kutya annak,akinek nincs miből gondoskodnia róla?
Mi lesz,ha beteg lesz és drágább orvosi kezelés kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!