Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nyavajok este a palota...

Miért nyavajok este a palota pincsi kiskutyám mi után elvégezte a dolgát is, és játszottam is vele?

Figyelt kérdés
a kiskutyám 8 hetes és tudom hogy nem helyes de 6 hetes korában kerűlt hozzánk,és már biztosan megszokta a helyet.És szeretjük is és ő is minket.akkor miért nyavajog?
2009. dec. 18. 12:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is 6 hetesen hoztam el a kutyusomat,és akkor csak 1 oltása volt. Már 8 hetes,megkapta a 2.at ami 3800ft volt,de ez helytől is függ...Bp-en 5000körül van...

amúgy este az én kutyusom is nyüszít,de szerintem azért,mert álmos,és nehezen tud elaludni,vagy mert nincs veled 1 szobába,és egyedül marad...(ez csak egy tipp volt:) )

2009. dec. 18. 13:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező !

A Kicsinek már a 2. oltáson kellene túl lennie !

és 4x i féreghajtáson !

Ha ez nincsen meg akkor a szaporító akitől száramzik és ti is szégyeljétek magatokat!

Azért sír a kicsi mert még fél , attól hogy 2 hete van nálatok még nem azt jelenti hogy megszokta a helyét !

A kisbaba is sír ha nincsen tisztába téve , vagy ha nincsen megetetve!

No de , nem tudom merre laktok , de nálunk Somogyban , bár mi egy kisebb városkában lakunk az oltások ár :

Parvó elleni oltás ami az első : 1500.-

Kombinált ami a második : 2000.-

A 3. : 2000.-

A 4.: 2000.-

A veszettség elleni a kombináltal együtt + a féreghajtás : 3500.- / kutya!

Bár mivel nekem 4 kutyám van így csak oltásonként 2500.- ot számol a Dokim a veszettség elleninél !

De persze ezt Orvosa válogatja , és mondom mi egy kis városban élünk , mellettünk kis faluk vannak !

Tehát Bp. en jóval drágább és nagyobb városokban !

2009. dec. 18. 14:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát mi Berettyóújfaluban lakunk.
2009. dec. 18. 19:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet hiányzik neki a mamája. Szeretgessétek sokat. Szerintem semmi komoly baja nincs!!!
2009. dec. 20. 18:49
 15/16 A kérdező kommentje:
Már elmúlt mostmár nem kell fel este,sem hajnalban.
2009. dec. 20. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
59%

Annyit kérdeznék,minek kell kutya annak,akinek nincs miből gondoskodnia róla?

Mi lesz,ha beteg lesz és drágább orvosi kezelés kéne?

2009. dec. 21. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!