Miért nyavajok este a palota pincsi kiskutyám mi után elvégezte a dolgát is, és játszottam is vele?
Figyelt kérdés
a kiskutyám 8 hetes és tudom hogy nem helyes de 6 hetes korában kerűlt hozzánk,és már biztosan megszokta a helyet.És szeretjük is és ő is minket.akkor miért nyavajog?2009. dec. 18. 12:01
1/16 A kérdező kommentje:
És a 6 hetes millyat lécives ne kritizáljatok!De csak akkor tudtuk elhozni.
2009. dec. 18. 12:09
2/16 anonim válasza:
Azért sír,mert ennyi idősen szokták csak elválasztani. Nem írtad,hogy hol alszik a kiskutya,de ha az ágyadba nem is akarod beengedni,akkor tegyed a kosarát az ágyad mellé és akkor érzi,hogy ott vagy. A mi pincsink 1 éves,de mai napig az ágyunk alatt alszik vagy benne:P
Orvos látta már? Féreghajtásra,meg szurikra gondolok.
3/16 A kérdező kommentje:
hát igazából jövő héten akkartuk elvinni az állatorvoshoz.Mert akkor lesz úgy jobban pénzünk és elvisszük.De egyépként mennyibe kerűlnek a legfontossabb oltások?
2009. dec. 18. 12:18
4/16 anonim válasza:
Az első oltások nem olcsók.
összesen kb 7000-10000 de orvosa válogatja
5/16 A kérdező kommentje:
nekem valaki aszt mondta hog 2000 Ft körűl van.
2009. dec. 18. 12:35
6/16 A kérdező kommentje:
Mik a legfontossabb oltások?
2009. dec. 18. 12:35
7/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de hány éves vagy? :S Valami minimális helyesírást produkálj kérlek szépen!
Az orvos majd megomondja mik kellenek neki, de férewghajtással, mindennel együtt lesz vagy 10 ezer forint, nem tudom kitől hallasz te olyat, hogy 2000...
8/16 anonim válasza:
2000????
A veszettség elleni is többe kerül 2000nél, már akkor is,ha közös oltópontra viszed.
10/16 anonim válasza:
Amúgy nagy felelőtlenség úgy elhozni kutyát, hogy nincs beoltatva és még ráadásul a lakásban él. Az anyaállatól rengeteg olyan betegséget kaphat, amelyek az emberre is veszélyesek. függetlenül a fajtától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!