Hogy lehet egy cicával bújócskázni?
Figyelt kérdés
Annyian írták már, hogy bújócskáznak vele, de ezt nem nagyon tudom elképzelni. Viszont szeretném neki megtanítani én is. Tudtok segíteni?2009. dec. 18. 07:23
1/4 A kérdező kommentje:
Basszus! Rossz helyre írtam a kérdést!
A cica témánál voltam, aztán egyszer csak átugrott ide. No mindegy. Kutyákkal is szoktak bújócskázni. Hogyan?
2009. dec. 18. 07:25
2/4 anonim válasza:
Elbújsz például az ajtó mögé, úgy hogy azért lássa a vállad, tehát lássa hogy ottvagy. Aztán egy pár másodpercre kidugod a fejed s mondod kukucs s gyorsan visszahúzod. Ha van kedve bekapcsolódik a játékba, s elédugrik 2 lábra s elfut :D legalábbis nálunk igy történik :)
3/4 anonim válasza:
ja és nem én tanitottam be neki hanem ő kezdte :)
4/4 anonim válasza:
Mi úgy szoktunk bújócskázni, hogy én elterelem a kutya figyelmét amíg a párom elbújik az erdőben, utána mondom a kutyának, hogy keresse meg, az pedig megkeresi és nagyon örül mikor megtalálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!