Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan rendezebb be a kutyamna...

Hogyan rendezebb be a kutyamnak a szobam?

Figyelt kérdés

Még nincs kutyam de mielott vennenk egyet berendeznem a szobam...

Mikell neki? liberotol -..-a kutya hazig gondolram.

#kutya #szoba berendezes
2014. márc. 29. 17:51
 1/5 anonim válasza:
Pelenkázni akarod a kutyád? Remélem ez egy trollkérdés csak :D
2014. márc. 29. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ha kiskutyáról van szó annak nem libero kell, max kutyapelenka, ha benti kutya lesz xD de annak meg nem kell kutyaház (y) szóval nem tudom h ez egy troll kérdés e vagy nem, de ha nem akkor tudom ajánlani a kutya játékot, etető tálat, vízes tálat, kutya párnát/kutya ágyat és kb ennyi elég is :D
2014. márc. 29. 18:04
 3/5 A kérdező kommentje:

xDD hat nem lenne más valasztasom mivel anyam nem kedveli a kutyakat , es mondta ha nagyon akarok kutyat akk ugycsinaljam hogy ne pisiljen mert rossz szaga lesz.

es hát kulfoldon lakok es megkerdeztem itt a barataimat es aztmondtak hogy szoktak hasznalni liberot..

2014. márc. 29. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne vegyél neki kutyapelenkát, mert nem lesz szobatiszta és össze-vissza fog pisilni, kakilni mindenhova. Ha van még kérdésed írj priviben. :)
2014. márc. 29. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Rendszeres(!) séta mellett nem kell kutyapelus, hamar megtanulják.

Kell neki valami amin alszik. Az összehajtogatott plédtől a kutyapárnán keresztül a fotelig kb bármi jó.

Vizes tálka, etető tál, jó minőségű táp (nem azok amiket reklámoznak)

Játék, rágni való, hogy le tudja foglalni magát. Kicsinek kb mindent megrágnak. Nekem kb 6 pár cipőm, és a bőr kanapé bánja többek közt.

Nyakörv/hám, póráz, esetleg kutyaruha ha hideg van és fázik a kutya, kakis zacsi.

Az nem fiatal kölyök kutyák menhelyről/alapítványtól befogadva sokkal gyorsabban tanulnak (némelyik szobatiszta is), és jobban ragaszkodnak.

2014. márc. 30. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!