Hogyan adjam be a kutyámnak a gyógyszert, ha morog és odakap?
Figyelt kérdés
Kistestű kutya (bichon havanese), most műtötték és fecskendővel kellene csak benyomni a szájába a folyadékot, de nem engedi, hiába tettem rá szájkosarat is, elkapja a fejét és harapni próbál. Köszönöm a segítséget!2014. márc. 25. 17:33
1/7 anonim válasza:
Egy bichonnak nem nehéz megfogni a fejét. Egy ember fogja és tartja, a másik pedig feszíti ki a száját és nyomja bele a cuccot.
2/7 anonim válasza:
Ez kétemberes melónak hangzik, ahogy az előző is írta. De semmiképp ne hagyjátok rá, hanem ha nekiálltok, akkor csináljátok is végig, mert már most túl nagy az arca!
3/7 anonim válasza:
Az egyik kezeddel megfogod a kutyát a nyakbőrénél, úgy tartod, amíg le nem nyugszik, aztán beadod neki a cuccot. Nehogymár egy négy kilós kutya döntse el, hogy beveszi-e a gyógyszerét. Hozzállás kérdése: ha nem veszed komolyan a hisztijét, nem fogja csinálni.
4/7 anonim válasza:
fogd be a lábad közé a kiskutyát, ha összeszoritod, nem tud mocorogni, és akkor az egyik kezeddel kinyitod a száját, a másikkal benyomod a cuccot.
5/7 anonim válasza:
én májkrémbe kevertem neki egy befőttesüveg tetejében összekutyultam és hagytam, hogy felegye onnan. kész:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem tudom lefogni, hiába picike, hatalmas erő van benne és iszonyat félelmetes tud lenni! Végül a szomszédot megkértem, hogy adja be neki.
2014. márc. 26. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!