Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fajtatiszta ez a...

Szerintetek fajtatiszta ez a kutyus?

Figyelt kérdés

[link]

szerintetek ő igazi golden?

2014. márc. 29. 17:00
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Azt honnan veszed, hogy tacskó meg roti? :o ezzel vitatkoznék, mert ránézésre valóban egy kis goldenre hasonlít.
2014. márc. 29. 19:19
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező,az uccsó kicsit irónizált.Olvass már a sorok között...
2014. márc. 29. 20:20
 13/27 anonim ***** válasza:
53%

Tk nélküli kutyáért max az addigi oltásokat lennék hajlandó fizetni. Ha már elhozták teljesen mindegy, hogy fajtatiszta vagy sem, vállalták érte a felelősséget.

Hasonlít egy kölyök goldira az tuti. Biztosat kb akkor lehet mondani, mikor felnő.

2014. márc. 30. 00:38
 14/27 anonim válasza:
0%
A kutyák nem ehetőek mert aranyosak!
2014. ápr. 12. 00:18
 15/27 anonim ***** válasza:
68%
Nincs törzskönyve, és jófogásról vette, akkor ez a kutya akármi lehet, ahogy előttem is írták. Bár a képen elég pici, látszik rajta, hogy ez nem golden, hanem valami keverék.
2014. ápr. 12. 09:03
 16/27 A kérdező kommentje:

itt van egy újabb kép:

[link]

itt már kicsit idősebb mint a kérdésben feltett képen, de persze még itt is kölyök nagyon. 8hetes kb.

2014. ápr. 12. 18:33
 17/27 anonim ***** válasza:
Színes kép nincs? Ez alapján inkább egy kuvaszra hasonlít szerintem. Egy golden kölyöknek nem ilyen a szőre.
2014. ápr. 12. 18:34
 18/27 A kérdező kommentje:
Jelenleg szinte fehér a színe, a fülei kicsit krém színűbbek, de ahogy nőnek úgy sötétül a szőrük. Első ránézésre nem lesz olyan sötét, inkább világosabb krém színű.
2014. ápr. 12. 18:37
 19/27 anonim ***** válasza:

Ebben szerintem van egy kis Havenese,nagyon olyan az arca. mondjuk nem tudom,hogy az hogy kerül egy ,,goldiba". :D

Amúgy aranyos kutyus.

2014. ápr. 12. 20:09
 20/27 anonim ***** válasza:
66%

Nem az az elsődleges probléma, hogy a kiskutya fajtatiszta, fajtajellegű vagy mix. Az a gond, hogy az ismerősöd a kutyák élete ellen dolgozik. Ha kutyát akar venni az ember, akkor vagy szánjon rá igenis annyit, amennyit egy tenyésztő kér, vagy menjen el egy menhelyre, ahol tömve van minden cukibbnál cukibb ebekkel. Pont ezek azok a bizonyos szaporítók, akiket nem támogatni, hanem t*kön kéne rúgni, miattuk van annyi kutya menhelyen.

Alapban ott kezdődik, hogy egy hat hetes kutyának még 2-3, jobb esetben 4 hétig a mamája mellett kéne lennie. Kutyát eladni/ajándékozni csak chip-pet és oltási könyvvel lehet, azaz a kutya az alap oltásokat már meg kellett volna, hogy kapja, de gondolom abból semmi. A törzskönyv sem azt bizonyítja tulajdonképpen, hogy a kutya fajtatiszta (bár enélkül nem kaphat egy kutya sem), hanem hogy a szülők és a felmenők között az adott fajtához köthető betegségek ne fordultak elő, nem örökölt a pici semmi ilyent, vagyis a törzskönyv egy tulajdonképpeni garanciapapír.

Magyarul az ismerősöd jól átvágták. Sohasem derül ki, hogy tiszta-e a pici vagy nem, de ennyi erővel menhelyről is vihetett volna haza, a mixek ellenállóbbak általában, mint ezek a szaporított kitudjamik. Sohasem értettem az ilyen embereket... Tiszta kutya kell, akkor fizesse ki, ha nem szán rá annyi pénzt, menhelyen is talál cukit, arról nem is beszélve, hogy ott TÉNYLEG oltva vannak és a legtöbben chip is van...

2014. máj. 16. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!