Staffordshire terrier fülvágás után sok gond van? Nagyon rövidre van vágva.
Nyugodtan le lehet ! Én a mostani 9 hónaposnak csináltattam meg. 2 öltés volt a fülébe , be se volt utána kötve annyi,hogy a gennyet ki kellett nyomkodni meg kenőccsel kenni. Semmi gond nem volt vele.
Ja még annyit hozzátennék baromság ez a tilalom! Külföldre is elvittem volna!
Lehet találni olyat aki megcsinálja . Eredeti ára kb. amíg lehetett 8-15 ezer között mozgott most meg 20-25 ezer.
Következő kutyámé is meg lesz csinálva, tenyésztők is ki viszik külföldre vagy ismerősei megcsinálják nekik, ők is tudják sokkal eredményesebbek kiállításokon és egészségügyileg is jobb,ha le van vágva. Ismerősömnek begyulladt a füle ő is ellenezte,de állatorvosi javaslatra levágták neki ,azóta semmi baja , ja és nem szenvednek.
Ilyenkor az ismerősömnek a számlát be kellett volna vinni annak aki be hozta ezt a törvényt vagy odabaszni az orra alá aki ennyire ellenezi!
Amstaff gazdik tudnának segíteni , 6 hetes kutyusomnak vágatnám a fülét, de nem találok sehol megbízható orvost.
Aki tudna segíteni az írjon privát üzenetet, segítségeteket előre is köszönöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!