Kiállításokkal kapcsolatban tudna vki segíteni?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok vettem egy törzskönyves foxit, és nem igazán értem most itt a dolgot, hogy magyarországon többféle championátust is meg lehet szerezni? Több szervezetnél? Vagy hogy van ez? Éés Romániában és Szerbiában is többfélét, vagy ez csak itthonra vonatkozik? Múltkor itt is olvastam vmi ilyesmit. A tk-s foxim mellett van még egy labradorom de ő nem tk-s, és egy keverékem, őket is lehet nevezni? Erről is hallottam vmit. Mindenhova, vagy nem minden kiállításra? Nagyon köszi a segítséget.2014. márc. 29. 07:25
1/7 Akiteki válasza:
Többféle cím van, de ez attól még egy szervezet.
Lehet a kutya fiatal, felnőtt és ha már ez megvan, akkor felnőtt champion.
Mindegyik a MEOESZ kiállítási eredmények alapján szerezhető meg.
Itt tudsz utána olvasni: [link]
A kiállítás a törzskönyves kutyáknak van.
Legjobb lenne a tenyésztőtől tanácsokat kérni, ő tud segíteni, mert rutinos benne. Elég sok mindent kell tudni hozzá, hogy jól szerepeljetek.
Sok sikert!
2/7 Akiteki válasza:
Bocsi, elírtam: szóval felnőtt grand champion akart lenni a vége
3/7 anonim válasza:
Keverékeknek és tk nélkülieknek általában a MKSZ rendez kiállítást. Ott lehet törzskönyvest is nevezni.
4/7 anonim válasza:
Szia, ha gondolod leírom pm-ben hogyan készítsd fel a kutyát a kiállítáara. Mert nem mindegy, hogy mit csinál a ringben.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, első én is hallottam az MKSZ-ről arról Te tudsz vmit? Illetve a Romániai Szerbiai kiállításokra vonatkozó kérdésről vki még? Köszi
2014. márc. 29. 15:28
6/7 Akiteki válasza:
Romániában és Szerbiában is egy szervezet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!