8hónapos kutyám miért eszik ilyen keveset?
Egyetértek az előttem szólóval. Rakd le neki az ételt. Amit meghagy, vedd el előle 15 perc múlva. És mindig vedd el előle, amit meghagyd, ne kínálgasd, ne nassoltasd, ne kapjon helyette mást! Tanulja meg, hogy ami előtte van, azt meg kell enni, mert nincsen más. Ha nem eszik 2-3 napig, semmi baja nem lesz tőle, ez csak neked nehéz, nem a kutyának :).
Nem arról van szó, hogy száraz kenyéren és poshadt vízen van tartva, gondolom, rendes, jó ételt kap. Ha valóban éhes lesz, el fog kezdeni enni.
néhány dolgot tisztáznék, ami nekem alap:
- elolvastam táp hátulján az útmutatót, aszerint etetem.
- nem kap folyamatosan finom ételt, ha nem eszi meg a tápot (kb 1-2 havonta kap 1x finomat)
Ha egy etetést kihagyok (próbáltam már a fentebb leírt folyamatot, hogy ha nem eszik, elveszem tőle és legközelebb kap), akkor hány... állatorvos is látta már emiatt, azt monda, h túl savas a gyomra, mert nincs benne semmi... úgyh inkább előtte hagyom, de ne hányjon.
Hogy lehetne hízlalni télre? Nem ducikutyát akarok, csak nagyon remg a hidegben és néhány milliméter zsírréteg jól jönne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!