Zolzolzol kérdése:
Mennyi esélye annak hogy egy 8hónapos Németjuhász kölyök diszpláziás legyen?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 14:36
1/9 anonim válasza:
Ha szaporítótól vetted papírok és a szülők eü.szűrései nélkül,akkor sok.
2/9 anonim válasza:
Ezt mégis honnan mondjuk meg neked?
Szűrés nélküli felmenőkkel rendelkező kutyánál elég esélyes, illetve szerintem ezek az új típusúak, amelyikeknek olyan csapott, alacsony faruk van, hajlamosabbak rá.
3/9 anonim válasza:
Szűrt szülőkkel rendelkező kutyánál is lehet displazia. öröklődhet recessziven, de a helytelen táplálás, ill, helytelen mozgatás következtében is kialakulhat.
4/9 anonim válasza:
Egyébként ebben a korban már egy előszűrést tudsz neki csináltatni.
5/9 A kérdező kommentje:
14:46 nem muszáj válaszolni és nem orvosi szakvéleményt kértem. különben meg nem az én kutyám csak gondoltam segitek a gazdának.
2011. máj. 28. 15:36
6/9 anonim válasza:
Szerinted orvosi szakvélemény nélkül hgy a rákba lehet megmondani?
Megírtuk,hogy igen,jó esélye van rá.Ez mennyiben segít a gazdának?Úgyis el kell vinnie dokihoz.
7/9 A kérdező kommentje:
"megmondtuk"??? volt aki segitett nekik nagyon szépen köszönöm de te legalábbis a válaszod első mondatában csak kötekszel.
2011. máj. 28. 19:06
8/9 anonim válasza:
Orvosi vizsgálat nélkül sosem fog kiderülni,hogy épp ennél a kutyánál mi a helyzet.
Ha nagy az esély rá(szaporítótól olcsón vett kutya)akkor is előfordul,hogy mentes.
Ha jó tenyészetből,szűrt szülőktől vett és kevés az esély rá,akkor is becsúszhat egy dp-s kutya.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap megy a dokihoz!
2011. máj. 29. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!