Van bolha kinti kutyádban? és miben alszik ruha vagy
szalma?
Figyelt kérdés
mér nemtudom mit tegyek, mert bolhásak, hiába fürdettem ,neostomosannal is, meg porral is szórtam a helyüket is, ruhán laszanak kosarukban.... lehet a ruha miatt van?mert 2 havonta cserélem.
2009. dec. 17. 14:07
1/7 anonim válasza:
Na erre én is kiváncsi lennék. Ugyanez van velem is. Fürdettem kutyát, felmostam, porszívóztam a mi házunkat, befújtam, kimostam kutyaházat is. Aztán meg raktam cseppeket a kutyára és mégis!! :S Senki nem tud semmi okosat mondani rá. Amúgy az én kutyáim óljában nem volt semmi mert akkor még meleg volt. Télen forgács van de biztos nem a ruhától van ez nálad. A bolhát nem érdekli, hogy hol mászkál. Remélem valaki tud segíteni!
2009. dec. 17. 14:15
2/7 A kérdező kommentje:
nekem mondtak már olyat is hogy ruhákba költözik bele....már azt is kipróbáltam hogy a helyére tettem diófa levelet ezt nem szereti a bolha.... de semmii. mikor bolhanyakörvet vettem az jobb volt, de nem töntettel a bolhákat..... nem tudom mitévő legyen.... már azon gondokodom kirpóbálom azt hogy szalmén alszik vagy papiron papir megsemisitőt akarok venni....
2009. dec. 17. 14:18
3/7 anonim válasza:
Épp most járt nálam a védőnőm, az én kutyámnak hosszú távon az ultrahangos kullancs- és bolhariasztót ajánlotta. Én még nem jártam utána, hogy tényleg hatásos-e és mennyibe kerül, de meg fogom tenni.
2009. dec. 17. 14:27
4/7 anonim válasza:
Nincs benne bolha, spot-ont vagy nyakörvet használok ellene. Egy óriási párnán alszik a házában.
2009. dec. 17. 15:40
5/7 anonim válasza:
Cseppel vagy spray-el űzd ki belőle a bolhákat és szalmát tegyél alá.
2009. dec. 17. 18:38
6/7 anonim válasza:
A szalmában, a forgácsban és a ruhaneműkben is megbújik a bolha, így ha bolhás a kutya, sajnos bizony minden kutyás takarót, szalmát, stb. ki kell dobni, és újat rakni.
Milyen bolha elleni védelmet használsz most? Kiltixet próbáltál már?
Én Kiltixet használok, a kutya házában hőszigetelő fólia van, rajta vastag padlószőnyeg, körbe belülről beszögelve, és kopp-kopp, soha nem volt bolha se a kutyában, se a szőnyegben, se a fóliában.
2009. dec. 17. 23:29
7/7 A kérdező kommentje:
én neostomosannal szoktam fürdetni, aznap fűtök rájuk,hogy meg ne fázzanak.
ez a neostomosan ez bolhairtó,és rühesség elenni. ez jó,de nem hatásos csak arra jó hgy ami jelenleg benne van megölje... meg is teszi, de valahogy megint és megint belemegy... gondolom a földből!!!!hát van 2 nagytestű kutyám is nemtudom hogy fogom most megfürdetni. .... bolhanyakörv csak segitett de nem irtotta ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!