Yorkshire terrier szobatisztaság?
Én napi 6x-7x is lent voltam a kölyökkel,hogy lent végezze a dolgát.De amúgy durván 2-3 óránként kell őket levinni.Ébredés,evés,játék után tuti hogy vmit fog csinálni,ilyenkor gyorsan le.
3x-i séta az kevés egy 3,5 hónapos kölyöknek.
Én addig fel nem jöttem amíg nem pisilt/kakilt lent.
Volt,hogy 4 órát lent voltam szerencsére ez csak 1x volt.Általában 2-3 órát voltam lent a kis döggel,hogy csináljon vmit :D
Jobb esetben 1 óra elég volt,hogy lent voltunk.
Szerencsére nyáron jött hozzánk a kölyök és szünet volt így egész nap itthon voltam és így egyszerűbb volt lerohangálni.Bár a 4.ről le-fel kicsit fárasztó volt már :DDD
Úgy, hogy sokat vagytok lent egyszerre. Amikor végzi a dolgát megdicséred. Biztos meg fogja szokni, kis idő kell nekik.
Én ezért sem szeretem ezt a megelőzési módot,hogy ne vigye le addig sétálni. Cipőn is fel lehet vinni a vírust, bacit. Max kutyákkal ne érintkezzen annyira és olyasmi helyet kell keresni, ahol kevésbé mászkálnak. De ezen már túl vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!