Pest megye környékén (szigethalom közelében) honnan lehetne szerezni törpepincser kiskutyát?
Figyelt kérdés
A neten nem találtam sehol a közelben, egyik oldalon sem,
csak vidéken. 10-15 ezret szánnék rá.
2014. márc. 25. 20:14
1/9 anonim válasza:
Hát akkor el kell menni oda ahol van.Én egyszer százötven kilométert mentem egy kutyáért.
2/9 Akiteki válasza:
10-15 ezerért nem kapsz semmilyen normális helyen kutyát. Nézz körül menhelyen, ott nem kell fizetni.
3/9 sippara válasza:
15 ezer forintból a kaja-oltások-féreghajtások se jönnek ki.
4/9 A kérdező kommentje:
azokat majd én állom nem az akitől elhozom
2014. márc. 26. 04:49
5/9 Akiteki válasza:
Nem igazán. Mire egy kiskutya elvihető, legalább 2 oltást, 4 féreghajtást és chipet kell kapnia. Enélkül nem lehet elhozni. Ha enélkül adják oda, átvernek.
Menhely!!!
6/9 anonim válasza:
A pinscher fajtamentők dugig vannak...Te meg kicióccó szaporítósat vennél?
Eszem megáll......
7/9 sippara válasza:
Légyszíves, mielőtt magadhoz veszel egy ÉLŐLÉNYT, csak feleannyira tájékozódj, mintha egy kiló krumplit vagy egy okostelefont vennél, ugyanis ez az ÉLŐLÉNY 10-15 ÉVIG a TÁRSAD lehet, nem egy felmosórongy, amit kidobsz jövő héten, ha összekoszolódik. van interneted, felkeresed a google-t, és beírsz olyan totálisan idegen kifejezéseket, mint: "kutya"; "állattartási törvény"; kölyök kutya vásárlása"; "kutya szobatisztaság"; "kutya nevelés"; "kutya etetés"; "törpe pinscher" (nem törpepincser); "törpe pinscher fajtamentés"; "tenyésztő - szaporító"... ha ezekkel kész vagy, ajánlok még.
8/9 anonim válasza:
Fajta mentőknél kapszulát 10-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!