Milyen nagy testű, házörző magyar kutyafajt javasolnátok?
Én feltételezem hogy amit ott leírtak az nem teljes hülyeség. Talán agarat azért nem látunk őrző-védő gyakorlatokon részt venni mert nem alkalmas, vagy nem tartják rá alkalmasnak, de itt nem is az volt leírva hogy ráveti magát a hívatlan vendégre. Tanúsítom tapasztalatok alapján, hogy az agár igen is jó jelző kutya.
Szerintem nem kéne így nyírni egymást, hisz nem is ismeritek a másikat.
Köszi Enettke a Google-n tényleg sok minden van.
A többieknek is!
én a magyar agárt nem ajánlom ....( saját tapasztalat )
inkább kuvasz. komondor
jajj, a google... a googléba,ha beírod,hogy superman, kiad vagy 1000 képet, sőt szerintem még leírást is,hogy ki ő, mégse röpköd itt a házunk felett...
Az én kutyámról olyanokat ír a google,hogy körbe röhögöm így ismeretlenül is,aki leírta... mert minden, csak nem az,amit írnak róla...
ennyit erről.
Amúgy meg én a régebbi nevemet letöröltem, és újra regisztráltam, így név nélkül. A régi nevemen 92%-ban adtam jó válaszokat,ezzel az újjal,amikor regisztráltam,pár válasz után egy csomó ideig 100%-ban adtam hasznos válaszokat, majd lehúztak ennyire,mert kioktattam egy pár szaporítót...úgyhogy rossz kifogás,hogy azért van ilyen kevés %-od, mert friss felhasználó vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!