Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nagy testű, házörző...

Milyen nagy testű, házörző magyar kutyafajt javasolnátok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 18:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%
Ő az internetről idézett egy teljesen valós szöveget, amit -feltehetően- hozzáértők írtak. Nem okoskodás, csak egy puszta tény, amibe az ilyen elképesztően jószándékú ember képes belekötni.
2014. márc. 25. 19:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Hiába idéz akármit, ha az nem igaz :) És az sem igaz, hogy amit az interneten x fajtáról leírnak, az mindig úgy is van. Sajnos sokszor olyanok írnak fajtaleírást, akik az adott fajtát egyáltalán nem ismerik.
2014. márc. 25. 19:32
 13/24 anonim ***** válasza:
49%
Még a választ sem érted te...és még én vagyok a sötét? :D hahaha Senki nem beszélt arról, hogy tudsz e helyesen írni...mert baromira nem is érdekel! Nálad még a föld is mûveltebb! Azt sem tudod hogy kivel beszélsz és nagyképű vagy? Én sem tudom hogy te ki vagy...de az volna az utolsó ami érdekel... :D
2014. márc. 25. 19:34
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
Kedves kérdező! Szerintem jobb ha te is inkább interneten nézelődöl, ott sok hasznos információt találsz, amire neked szükséged van! A Google nem szokott hülyeséget írni, ott hátha találsz olyan oldalt ahol részletes leírást kaphatsz a kutyus fajtákról!
2014. márc. 25. 19:41
 15/24 anonim ***** válasza:
50%

Én feltételezem hogy amit ott leírtak az nem teljes hülyeség. Talán agarat azért nem látunk őrző-védő gyakorlatokon részt venni mert nem alkalmas, vagy nem tartják rá alkalmasnak, de itt nem is az volt leírva hogy ráveti magát a hívatlan vendégre. Tanúsítom tapasztalatok alapján, hogy az agár igen is jó jelző kutya.

Szerintem nem kéne így nyírni egymást, hisz nem is ismeritek a másikat.

2014. márc. 25. 19:48
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszi Enettke a Google-n tényleg sok minden van.

A többieknek is!

2014. márc. 25. 19:57
 17/24 anonim ***** válasza:

én a magyar agárt nem ajánlom ....( saját tapasztalat )

inkább kuvasz. komondor

2014. márc. 25. 20:08
 18/24 anonim ***** válasza:
Komondor, kuvasz jó, magyar agár erre alkalmatlan.
2014. márc. 25. 20:17
 19/24 anonim ***** válasza:

jajj, a google... a googléba,ha beírod,hogy superman, kiad vagy 1000 képet, sőt szerintem még leírást is,hogy ki ő, mégse röpköd itt a házunk felett...

Az én kutyámról olyanokat ír a google,hogy körbe röhögöm így ismeretlenül is,aki leírta... mert minden, csak nem az,amit írnak róla...

ennyit erről.

Amúgy meg én a régebbi nevemet letöröltem, és újra regisztráltam, így név nélkül. A régi nevemen 92%-ban adtam jó válaszokat,ezzel az újjal,amikor regisztráltam,pár válasz után egy csomó ideig 100%-ban adtam hasznos válaszokat, majd lehúztak ennyire,mert kioktattam egy pár szaporítót...úgyhogy rossz kifogás,hogy azért van ilyen kevés %-od, mert friss felhasználó vagy...

2014. márc. 25. 21:01
 20/24 anonim ***** válasza:
18%
Ha komondor vagy kuvasz kutyuson gondolkodsz, akkor nagyon meg kell gondolnod, hogy honnan/kitől szerzed be! Mert sajnos ha nem megfelelő a tenyészet, akkor a kutyus felnőtt korára nagyon agresszív, a gazdájára is életveszélyes lehet. Gyerekek közelében sem biztos, hogy ezeket a fajtákat biztonságosan lehet tartani. Nekünk 2 kuvasz kutyusunk van, ha hamarabb gondolkodsz ezen, tudtam volna az ősszel adni kölyköt, de már elkéstél, mert a szukát tegnap volt 3 hete, hogy ivartalanítottuk. A szervezetének túl sok volt az a kölyök szám, amit rendszeresen kihordott (évente 2x9-10, és már 5 éves). A társa kan, remek házőrző, erőteljes, kitartó ugatással, félelmetes testtartással. A szuka inkább visszahúzódó, nem egy agresszív jellem. A környékbeli tanyákba adtuk mindig a kicsiket, nincs rájuk kereslet, ezért is kerültek eladás helyett elajándékozásra. Nagyon jó szülők. Nagyon okos fajta. Nem célszerű sem a kuvaszt, sem a komondort megkötni, mert nagy mozgásigényük van, és a bezártságba bele tudnak bolondulni. Nálunk kb. 2000m2-es az a terület, ahol vannak.
2014. márc. 25. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!