Milyen nagy testű, házörző magyar kutyafajt javasolnátok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 18:18
1/24 anonim válasza:
Kuvasz, komondor. De ugye nem lakásba?
2/24 anonim válasza:
Szerintem a Kuvasz megfelelő választás, vagy esetleg a Magyar Agár...
3/24 anonim válasza:
A magyar agár alkalmatlan házőrzésre, nem is értem hogy jut eszébe bárkinek is ajánlani...
Kuvasz, vagy komondor. Mindkettő egyaránt alkalmas.
4/24 anonim válasza:
A kutya olyan mint az ember...arra jó amire tanítják!
5/24 anonim válasza:
Wikipédia-Magyar Agár: Éber, személy - és házőrzőösztöne fejlett, de ez nem vezethet oda, hogy agresszív, harapós legyen. Ennyi :D
6/24 anonim válasza:
Enettke, a 23%-oddal inkább ne oszd az észt ha amúgy is kevés van.
7/24 anonim válasza:
Nem kéne szájalni...egyébként is kérdezőnek lett válaszolva nem a válszolónak...én nem sértegettem és ugyan ezt el is várom!!! Ha meg nem tudod fel fogni akkor nem is tudom hogy kinek nincs esze! Amúgy nemtudom hogy te hogyan is álltál a százalékokkal amikor be regisztáltál az oldalra!
8/24 anonim válasza:
Ja és nem kell ahoz diploma hogy utána nézz a Google-ban...de ezek szerint kedves "Nagyokos" neked még alapműveltséged sincs!
9/24 anonim válasza:
Enettke!
Annyira sötét vagy, hogy az már fáj :D
10/24 anonim válasza:
Alapműveltség :D :D Ki nem tud itt helyesen írni, drága???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!