A szupermarketekből származó csirkefarhátat is lehet nyersen adni, vagy inkább forraljam pár percig?
Aki nyersen etet, vajon miért is kezd el filózni azon, hogy adja, ne adja, forrázza, ne forrázza, stb?
Bármilyen húson lehet "baci". Ha kétségek vannak, nem kell nyersen etetni. Egyszerűbb lesz az élete.
Én csak megbízható helyről vennék csirkét és tanyasit.
Nem boncolnak?Viccelsz ugye?Piacon dolgoztam jó 1,5 évig láttam pár érdekességet,de olyat,hogy ne boncoltak volna na olyat nem tapasztaltam.
De még olyan is volt,hogy a romlott húst jól átmosták,lesózták hagyták állni pár órát ismét lemosták majd ment az eladásra.
" Nem boncolnak?Viccelsz ugye?Piacon
dolgoztam jó 1,5 évig láttam pár
érdekességet,de olyat,hogy ne boncoltak volna
na olyat nem tapasztaltam."
1. Boncolni a holttesteket szokták, az állatokat bontani szokás.
2. Szövegértést nem tanultál iskolában?
A piac szerinted szupermarket?
Vagy neked a falu is fõváros?
"De még olyan is volt,hogy a romlott húst jól
átmosták,lesózták hagyták állni pár órát ismét
lemosták majd ment az eladásra."
Sózni egész biztosan nem szokták, az ugyanis igen hamar tönkretenné, tehát ez is baromság.
Ecettel szokták átmosni a büdösebb húsokat, de ez könnyen észrevehetõ.
Timike baromi okos vagy.
Előtte volt egy piacos hozzászólás,talán tanulj meg olvasni Te is egy kicsit.
Ezekbe tudtál belekötni?Ez mind a rossz megfogalmazás?Szánalmas.
Jól van Édesem,akkor ecetezik.Te eztán biztos szemtanúja voltál ennek,ebben dolgoztál.A só tönkreteszi?Maximum tartósítja,de nem teszi tönkre.Olvass utána mielőtt megpróbálsz belekotnyeleskedni ilyen dolgokba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!