Szeretném a véleményeteket kérni a Royal Canin táprol? A kölyök yorkimmal azt etetek, yorki yuniort.
Meglehet,hogy tul spirázom.De talán van némi félreértés is ,én nem azt mondtam hogy a feltétlenul legdrágább vagy álltalában legjobb táp érdekel.Én azt szeretném tudni milyen tapasztalatok,vélemények vannak arrol a táprol amit most etetek valamint az ,hogy ennél a fajta kutyánál milyen összetevökre van leginkább szukség pl porckopás gyakori náluk.Én csak szeretnék egy egészséges kutyát,olvasni persze tudok de akármire akármit irhatnak ,ezért is kérdezlek benneteket .Mások tapasztalatai is hasznosak lehetnek.
Mindenkinek köszönöm az eddigieket.
Az én kutyám,nem yorkie pl.a RC minden változatára nagyon durván allergiás.Gondolom azért,mert nem csirke és nincs szüksége a sok színezett,ízesített kukoricára.
Meg szoktam kóstolni egy szem tápot,mielőtt a kutyáim elé teszek egy új fajtát.A RC olyan,mintha kukorocachipset ennél.
Az hogy szép,ápolt,az nagyon kevés.Tenyésztőtől szerződést is kapsz,amiben benne áll az,hogy garanciát vállal az esetleges öröklött betegségekre.
Ha nincs szerződés és tk,bizony szaporító volt az a "rendes hely"ahonnan vetted és akkor bármilyen betegségre számíthatsz.
Az én kutyámon pl.5 hónapos korában diagnosztizálták a porckopást és azóta kínlódunk az ízületeivel.Szaporított,mint rájöhettél.
A szülők eü.szűréseiről láttál bármilyen papírt?
Én nem etettem RC-vel és nagyon hosszú ideig tanulmányoztam a tápokat, mielőtt lehorgonyoztam egy fajtánál.
Bár egyetértek azon hozzászólókkal akik szerint az RC egy közepes táp aranyáron, azt megtanultam, hogy nem ajánlgatok tápot ismeretlenül, ugyanis egy halom tényező befolyásolja, hogy ki mit szeretne.
Én acanával etetek, illetve nyersen is.
Ha érdekel a táp téma azt javaslom, hogy nézz körbe, olvass utána alaposan és a kutyád igényeinek megfelelően válassz, csak arra figyelj, hogy lehetőleg ne legyen benne gabona...ez persze szintén csak javaslat.
Egy yorki gazdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!