Labrador gazdik tudnátok tanácsot adni?
Van egy két és fél hónapos labrador kiskutyánk. Több infót olvastam már arról, hogy hányszor kell etetni. Jelenleg háromszor kap enni, pillanatok alatt behabzsolja és aztán követeli még. Kb 250 ml csészényi száraztápot kap konzervvel keverve egy evésre.
Ez lehet, hogy kevés? Eddig ennyire kicsi kutyánk még sosem volt, ezért elég bizonytalan vagyok az evési adagokat illetően.
Minden segítséget nagyon köszönök.
A labi tipikusan az a kutya aminek semmi nem elég, ha az egész csomagot elé ennéd, akkor annyit enne.
A száraztápok csomagolásán rajta van milyen korban mennyit. (legalábbis a jó minőségű tápokon)
Azt tartsd be, mert ha túleteted könnyen elhízik.
Nagyon köszönöm a segítséget, igen megnéztem, hogy mennyit kell neki adni. Azt írja, hogy a napi adag 2 1/2-5 1/2
Én hármat adok neki. Akkor nem csinálom rosszul. Meg fogadom a tanácsot és nem fogom konzervvel keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!