Mlyen KISkutyat ajanlanatok nekem?
14 eves vagyok. Junius kozepe fele szeretnek kiskutyat,hogy a nyaron meg tudjam tanitani a szobatisztasagra,es egyeb dolgokra.
Altalaban 7-kor indulok elmitthonrol,es kettokor erek haza,de anya csak 9-re meg dolgozni,igy annyira nem lenne egyedul a kiskutya.
Naponta haromszor setaltatnak. Reggel egy 15-20 perces setat tudnek beiktatni. Ha hazaerek az iskolabol,akkor olyan fel-egy orat siman lent tudnek vele lenni,meg este fele szinten egy 15-20 perces setat tudnek neki biztositani. Fontos,hogy panelba lakunk. Es hogy konnyen tanithato legyen,valamint kismeretu.
Szerintetek melyik a nekem valo kutya?
Ertsetek meg,hogy fajTAtiszta kutyat szeretnek.
Es kerlek ajanljatok konkret kutyafajtakat.
Rengeteg kutyafajta megfelel a feltételeidnek, nagyjából az összes kistestű szobakutya. Pl. a si-cu, pekingi palotakutya, bichon frisé/havanese/bolognese, törpe uszkár, yorkshire terrier, japán csin, cavalier king charles spániel, westie, francia buldog, brabancon, brüsszeli griffon, csivava, kis oroszlánkutya, máltai selyemszőrű, angol buldog, boston terrier, bedlington terrier, törpe pincser, törpe spicc, keeshond, kínai meztelenkutya, mopsz, papillon, tibeti terrier, skót terrier, welsh terrier stb.
És kérlek ne 10 ezres kutyát vegyél apródról/expresszről/jófogásról, mert utánna félmilliót hagysz az állatorvosnál! Ha fajtatiszta kutyát szeretnél, szűrt szülőktől vegyél törzskönyves kutyát egy igazi megbízható, elismert tenyésztőtől.
És ha fajta mentőknél néznél körül vagy kijönnél egy kutya kiállításra nézelődni? :)
Március 30.-án lesz a ligetben
Meg április 5. Nyíregyháza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!