Simán jó. Legalább nem Picur, Pamacs, stb.
Ha illik rá és neked tetszik teljesen rendben van.
Minek becézitek Mozgólépcsőt? Mozinak? :)
Az enyém Hennessy, de valahogy ráragadt a Heni, amit bár utálok (főleg, hogy a főnökömet is így hívták :), ráadásul kan kutya. Ennél gázabb a Hajni sem lehet. :)
Pont ezt akartam írni, csak finomabban. :)
Az embernevekkel az a baj, hogy sokan magukra veszik.
Kiskoromban volt a szomszédban egy tacskó, akit Gyöngyikének hívtak. Ahányszor hívták a kutyát, én mindig berongyoltam a konyhájukba.
A spánielem Marcipán volt, ebből lett Marci. Egy ismerősöm vérig sértődött: "Nálunk a gyereket hívják úgy, ahogy nálatok a kutyát!"
A macskánk Zoli. Az állatorvosunkról kapta a nevét. Volt, aki azt hitte, hogy van még egy fiam. Csak akkor lepődött meg, mikor meséltem, hogy a kutyák játékból el szokták kapni a farkát.
"A macskánk Zoli. Az állatorvosunkról kapta a nevét. Volt, aki azt hitte, hogy van még egy fiam. Csak akkor lepődött meg, mikor meséltem, hogy a kutyák játékból el szokták kapni a farkát."
Akiteki, ezen besírtam komolyan :DD
Köszi a válaszokat, akkor Hajnika lesz a kis szőrcsomó :)
Aki írta, egyébként embernek miért gáz név?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!