Még régebben ültem a halál nyugodt kutyámmal a rendelőben, amikor a velünk szemben ülő vizsla remegett, nyüszögött, hisztizett, vergődött. A gazdája többszöri csitítására sem hagyta abba, amikor rászólt: Zsófi, azonnal fejezd be! Az a kutya is élve ment be, és élve is fog kijönni, hiába hisztizel!
Én ott fordultam le a székről a röhögéstől. Szerintem vicces lenne, ha ordítanál az utcán, hogy Hajni! Hajnika! és egy kutya jönne;) Az már más kérdés, hogy ha én is Hajni lennék, lehet, hogy nyakon vágnálak;)
Az én furi állatnevek listámon a dobogósok:
1: Bendegúz (első cicám)
2: Boldizsár (második cicám)
3: Puppi (húgom kutyája)
Persze előfordul, hogy időnként normális neveket is kapnak az állataim :D, de szerintem édesmindegy, az a lényeg, hogy minden igényét kielégítse, és szeresse a gazdája, a fajtársai úgysem fogják cikizni miatta, a többi gazda véleménye meg nem érdekel, mert nagyon figyelmes állattartónak tartom magam, és ezt nem abban mérik, hogy hogy nevezem el őket.
Hülye állatneveket mindig lehet találni és ebben a mi családunk is élen jár: pl párom 2 cicája János és Juliska volt.
Úgyhogy nevezd, ahogy szeretnéd, az a lényeg, hogy neked jó legyen. Az én dobimnak , sőt anno a spancimnak is meghagytam a tk-s nevét, ennek örömére a dobim idegeneknek Osha helyett rendszeresen Auchan, a spánielem meg Fleur helyett flört, fő meg föl volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!