Akik ivartalaníttattátok szuka kutyáitokat, mennyit fizettetek érte?
Figyelt kérdés
Milyen eljárást alkalmazott az állatorvos? Az egész méhét kivette?2014. márc. 18. 20:41
11/16 Firestorm válasza:
Ja igen és kiszedték a méhét,nem csak a petefészket babrálták meg.
12/16 anonim válasza:
Nekem az 1. tüzelés után fogják. Most egyelőre ott tartunk, hogy nézegetjük az árakat. A saját dokink 30.000 ért csinálná, kulcslyuk technológiával (előnye, hogy nem kell gallér és sokkal kisebb a seb).
Amit a 2-es ír, az marhaság. Nekem aktívan ÖV-ző ivartalan kan németjucim van, semmit nem csökkent a "harci kedve". A lényeg, hogy ivartalanítás előtt megtanuljon mindent, és ha ösztönerős a kutya, az, hogy kipakolják nem sokat fog nyomni a latba.
Ennek ellenére azt jól csinálja, hogy legalább elzárja őket, ez pozitív, viszont mi lesz, ha hibázol és vemhesül a szuka?
13/16 Akiteki válasza:
20 kilós kutyáknak 16 ezer. De nekem flottakedvezményem van. :D
14/16 anonim válasza:
Egy másik műtéttel volt egybekötve, így 32.000 ft volt, de ebből maga az ivartalanítás 22.000 ft körül volt. 22 kilós kamasz nagytestű szuka kutya. Varratszedés holnap lesz, gallér ajándék volt. És Újpestiek vagyunk, a doki is itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!