Ki hogyan csinálja?
Azt szeretném ha leírnátok, hogy milyen kutyátok van, mit eszik, nagyjából mennyit egy nap, mekkora hely kell neki, mennyi időt játszotok vele/sétáltatjátok... Egyébb tapasztalatok.
A (nem kihívó) válaszokat köszönöm!
Egy dobi meg egy németjuci. Elég kicsi udvarunk van, de bőven elég nekik arra, hogy egész nap egyik helyről a másikra feküdjenek, rongyot húzzanak meg egymást piszkálják. Egy nap 2x megyünk sétálni, reggel vagy bicikli vagy futás a program, délután meg bandázás a haverokkal.
Most Fit+ Fun-t kapnak reggel, este meg húst vagy húslébe áztatott tápot. Én azt a mennyiséget adom nekik tápból, ami a zsákon van ajánlva, erre még rájön az esti husi. Hétvégén van egy ÖV edzés, a dobival oda heti 3x járok, a NJ-t csak szinten tartjuk. Vasárnap vagy visszük őket erdőt járni vagy pihinap van.
Egyébként mivel a lakásban nincs cigizés, ezért azt az időt is velük töltjük (ilyenkor labdázunk ha nem túl fáradtak), meg a dobi bent alszik.
2 amerikaibulldog ők 1,5-1,5 kiló húst esznek csontal belsoseggel prely szerint. Egy mudim o 400gramot eszik ugyan ebből. Meg egy pincsi ő tápot eszik brit care-t.
Lakás kutyák de kerteshazban lakunk. 2 egészségügyi kertbe engedes van ált. 1nagyobb Délutáni labdazas tanulás után. Es este egy nagy 1.5 Órás seta.
Havanese, ha táp akkor Acana (small breed) ebből az előírt mennyiséget, aminek kb. a felét eszi meg ténylegesen,2x kap enni reggel és este.
Ezenkivül húsokat kap, rizst,csontot zöldségek közül a borsót szereti, gyümölcsből meg a dinnyét nyáron :D
persze amiket felsoroltam nyilván nem egy nap, mikor mit, a borsó meg a dinnye csak plusz ha van itthon, az nem kifejezett etetési céllal.
Séta, napi 4x. Ebből 2 (reggeli,esti) 30-40 perc.
Délután mikor hazajövök egyből egy rövid 15 perces eü. séta. Illetve késő délután 1-1,5 óra.
Ja, és hogy mennyi helye van, pont annyi mint nekünk, mivel panelban vagyunk.
A játék meg változó mikor és mennyit, főleg feladatokat szeret csinálni, meg néha szoktam botot dobálni neki (labda után valamiért nem megy) , de ezt viszonylag hamar megunja.
Kérdés, mi az hogy "A (nem kihívó) válaszokat köszönöm!" nem kihívó?? nem értem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!