Kutyaiskolaban hogy zajlik az elso nap?
Ugy izgulunk:-)
A kutyam mas emberek es kutyak elott nem tud vislkedni, ram se hallgat olyankor.
Izgaga, hyperaktiv, felek, nagyon kinos helyzetbe hoz.
Elso nap?
Megkapjak a tankonyveket jobb esetben, bar nem biztos mert ugye ez Magyar orszag
Meg ismerkedik a baratokkal...stb.
Azert valaki leirhatna a tapasztalatat...egyebkent nem Magyarorszagon elunk.
Kivancsi lennek, masok hogy eltek tul az elejen a sulit.
nálunk nagyon nagyon jó volt :)
Én már itthon is képeztem, szóval amikor elkezdtük az ovit,akkor ő már tudott ülni, feküdni, pacsit adni, meghalni, és hemperegni.
Mindenki odáig volt értünk.
Minden kutyával játszott.
Ő volt akkor is a legügyesebb a kutyák közül, és büszkén merem állítani,hogy ez ma is így van,pedig egyáltalán nem engedelmes fajta (husky)
Amikor engedelmest gyakorlunk a német juhászokat is lealázza. Helyben maradásnál vagy 150 méterre ott tudom hagyni, más gazdák meg vagy 20 lépésre, és távolról is tudom irányítani,hogy ül,fekszik, meg stb.
Az első napon találkozott olyan kutyákkal,akik a mai napig legjobb barátok neki, pedig azóta több,mint két év eltelt.
És, ami az első naptól fogva a kedvencem a kutyasulis napok után,hogy hazamegyünk, és a kutya csak fekszik, és alszik. Ez a legszebb látvány :P
Ne aggódj az első nap miatt, mindenki volt kezdő, senki kutyája se születik úgy,hogy rögtön tud mindent,és engedelmes. Valószínű, hogy nem lesztek egyedül ezzel a dologgal, és más kutyája is rakoncátlan lesz.
Szerintem élvezni fogjátok az egészet.
Ha meg azt szeretnéd,hogy ügyes legyen a kutya,akkor gyakorolj vele itthon is nagyon sokat,meg mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!