7 hetes a kis yorkink mikor lehet először meg fürdetni illetve mikor lehet először kozmetikushoz vinni (körmei miatt)?
nem ez nem baj...extrém esetben fürdetni is lehet (pl. kakiba feküdt, stb.) csak nagyon kell vigyázni hogy minél gyorsabban meg legyen szárítva, és ne menjen víz a fülébe.
A karmokat picit lehet vágni ha nagyon hosszú, de nem feltétlen szükséges, mert ahogy elkezd majd sétálni visszakopik természetes módon.
A nedves törlés egyáltalán nem árt, sem a szőrnek sem a bőrnek, nyugodtan lehet csinálni!
még ráértek a kozmetikussal!nekem 3 hónapos korában ment el először kozmetikushoz és akkor csak a füléből szedték ki a szőrt meg a körmét nyírták.fürdetni akkor fürdött amikor már minden oltása meglett.
de egyébként ha normális kozmetikushoz viszed akkor ö se fogja elvállalni amíg nincsenek meg a kötelező oltásai,nehogy elkapjon ott valamit.
persze otthon fürdetheted havonta 1x!de nagyon hígítsd fel a sampont!!!!
hát tuti hogy nem tenyésztőtől vetted. Egy normális aggyal rendelkező tenyésztő, nem adja oda 8 hetes kora előtt a kutyát a leendő gazdájának.
Minek akarod fürdetni, mert míg megnem kapja az oltásait addig nem viszed ki utcára, ugyebár...
nem a por miatt törölgetem és nagy poén volt köszi.
Csak a sok simogatástól kicsit tapad a szőre, mondjuk csak a fején. és mivel nem volt még ilyen kutyám gondoltam megkérdezem a tömeget akinek már van régebb óta h mi a helyzet vmint a körmei is olyan kis hegyesek h kellemetlen amikor megkarmol, nem halok bele természetesen csak tudni akartam h mit lehet tenni de várok akkor. és az utolsó két válaszolón érzem azt az idióta hangsúlyt is h kb minek nekem kutya ha nem értek hozzá. az ilyenek nem kellenek köszi
a többieknek köszönöm!!! nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!