Szerintetek lehet pároztatni?
Miért akarsz szaporítani?
Az, hogy viszel mellé egy kant nem oldja meg a problémát a két kutya közt.
Pffff!!!
A vizsla úgyis kikerül az udvarra??Szerinted egy rövid szőrű,fázós kutya kintre való???Szegény kutya.
Szaporítani meg felesleges van belőlük elég,főleg az ilyen ideggyengéből,mint amilyen a tied is..Egy kiegyensúlyozott kutya nem fog még 1 hónap után is keménykedni a másik kutyával.Van elég fajtajellegű keverék menhelyen.
A vizsla nem való kintre. Rövid szőrű, fázós. A gazdag, vadászó urak kutyájának tenyésztették, akik bent tartották a melegben.
A kérdésre válaszolva: nem, nem lehet pároztatni. A kutyád nyilvánvalóan nem stabil, normál idegrendszerű kutyának pár nap alatt meg kell tudnia szokni az új jövevényt. Teljesen fölösleges ideggyenge kölyköket lehoznod. Meg ha a kutyád el is fogadja a kan közeledését, az már közel sem biztos, hogy a saját kölykeit képes lenne kezelni.
Szerintem nem feltetétlenül ideggyenge, nem tudom mi a helyzet hogy nevelitek a kutyákat. De pl. séta, szocializáció hiánya miatt simán viselkedhet így. Ebből a mondatból gondolom, hogy nem igazán sétáltok a kutyákkal: úgyis kikerül az udvara.
Természetesen szaporítani nem kell!
Lehet én vagyok akaratos, de ha ekkora fatális baromságot akartak volna a szüleim csinálni anno, én addig vertem volna az asztalt, míg fel nem fogják, amit mondok. Inkább összeveszek velük ezerszer, de ilyen hatalmas őrültséget biztosan nem hagynék!
Ne haragudj meg, de a ti családotokba bőven elég 1-2 cserepes virág de állat nem... semmiképp (legalábbis addig, amíg fel nem fogják az alapvető állattartási "szabályokat".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!