Az első héten nem tud tejet adni a piciknek a Yorkim?!
Holnap lesz egy hete, hogy meg lett a két kicsi, igazából 5 született, sajnos csak 2 maradt életben! Az anyukámnak az egyik cicije be gyulladt, fájt tőle a picik pocakja, a doktor adott szurit, jobb lett tőle, viszont abból a ciciből nem esznek! Ma reggel sírt az egyik megnéztem mi lehet a baj, szopni akart, illetve szopott is, de nem jött belőle semmi. Le ellenőriztem a többit, de nem jön egyikbol sem, egy csepp sem, csak a beteg cicibol, abból meg nem esznek! Mit tehetek? Sajnos vidéki vagyok, rendelni szoktam a kutyusnak dolgokat ha épp nincs dolgom Pesten, de mire megjönne a tej pótló tapszer addigra a kicsik számtalanszor éhesek lesznek!
Valaki azt mondta jó a bébi tapszer! Ez így van? Es abból melyik? Remelem nem az amelyikbe csótány irtot találtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!