Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az első héten nem tud tejet...

Az első héten nem tud tejet adni a piciknek a Yorkim?!

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy hete, hogy meg lett a két kicsi, igazából 5 született, sajnos csak 2 maradt életben! Az anyukámnak az egyik cicije be gyulladt, fájt tőle a picik pocakja, a doktor adott szurit, jobb lett tőle, viszont abból a ciciből nem esznek! Ma reggel sírt az egyik megnéztem mi lehet a baj, szopni akart, illetve szopott is, de nem jött belőle semmi. Le ellenőriztem a többit, de nem jön egyikbol sem, egy csepp sem, csak a beteg cicibol, abból meg nem esznek! Mit tehetek? Sajnos vidéki vagyok, rendelni szoktam a kutyusnak dolgokat ha épp nincs dolgom Pesten, de mire megjönne a tej pótló tapszer addigra a kicsik számtalanszor éhesek lesznek!

Valaki azt mondta jó a bébi tapszer! Ez így van? Es abból melyik? Remelem nem az amelyikbe csótány irtot találtak!

2014. márc. 14. 09:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet itt károgni, hogy ki milyen stílusban válaszol, de nem az én lelkemen szárad pár ártatlan kiskutya halála, és itt nem csak azokra gondolok akiket a kérdező ölt meg, hanem azokra is akiket miatta altatnak le egy isten háta mögötti menhelyen, mert inkább ilyen agyatlan szaporítóktól vesznek kutyát az emberek, minthogy ellátogassanak egy menhelyre. Tudod mit, baromira nem érdekel, hogy esetlegesen megbántom az érzékeny kis lelkivilágát egy ilyen önző baromnak.
2014. márc. 16. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!