Szájkosár Budapesten? Nem alibi vackot szeretnék, hanem munkára. Pl. fémet
Figyelt kérdés
k-9 választék meglehetősen nagy, de tudtommal azok valamiért csak vidéken vannak. Ha netán tévedek, annak örülnék a legjobban. :)2014. márc. 12. 06:51
2/5 anonim válasza:
Julius K-9 házhoz is szállít, le kell mérned a kutyád pofáját és az alapján rendelhetsz. De vigyázz, mert a honlapon az orrhossz méretek a szájkosár fém részére vonatkoznak, a bőr párnát nem számítják hozzá!! Tehát én a 11 cm hosszú orrú kutyámnak rendeltem egy 12 cm-es orrhosszú szájkosarat, ami bőrpárnával kb. 14 cm, úgyhogy picit túllóg... De 8 napon belül mindent vissza lehet cserélni.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt komolyan mondod, hogy két centi pluszt tesznek rá a mérésnél??? Az szégyen. :S Akkor inkább kiutazok hozzájuk.
2014. márc. 12. 10:02
4/5 anonim válasza:
Hát vagy én értettem valamit nagyon félre. Ami nincs kizárva, néha vannak hülyeségeim... :) A lényeg, hogy az apróbetűt is el kell olvasni.
5/5 A kérdező kommentje:
Én azt tapasztaltam, hogy a megadott centi lehet éppen a fém vége, de a K9 szájkosarakban (vagy másikban is) belül van egy plusz védelmi rács, ahol a kutya szája végetér, tehát kb. az hiteles, amit ráírnak.
2014. márc. 12. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!