Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kis termetű...

Milyen fajta kis termetű kutyák szépek, okosak, és esetleg lakásban lehet tartani? Tapasztalatból is írhattok?

Figyelt kérdés

Kutyagazdi szeretnék lenni, elhatároztam, azt kérek majd szüleimtől. Társas házba lakunk (nem kertes), de van egy óriási teraszunk, ha majd ki akarna menni. Kis termetűre gondoltam, csak jó lenne ha valaki írna tapasztalatból, melyik az a fajta amelyik van/volt neki. Néztem utána interneten, de sok van, és nem tudok dönteni.

Köszönöm előre! :)

15L

2014. márc. 11. 21:03
1 2
 11/11 Firestorm ***** válasza:

Szerintem ne külső alapján ítélj és válassz kutyát.

Én a helyedben menhelyen is nézelődnék,mert ott igazi egyedi (nem tucatkutyák) vannak egyik szebb a másiknál :)

Azon kívül a kérdésre válaszolva: Nekem yorkim volt 13 évig,rettentő értelmes,jóindulatú könnyen tanítható fajta,tipikus terrier,nem csak egy ölbe kutya,hanem vágyik a feladatokra.A másik pedig,ami személy szerint tetszik a törpe pincser :)

2014. márc. 12. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!