Amerikai bulldogot mennyire ajánlanátok első kutyás gazdának? Nem vagyok a legerősebb, de őrző-védő kutyának szeretném, és vinném kutyaiskolába is!
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 17:36
11/19 A kérdező kommentje:
és a családdal normális lenne? mármint nem támadná meg vagy ilyesmi ??
2014. márc. 10. 18:32
12/19 zsuzsabazsa válasza:
Nem támadja meg a családot. Ez egy jó indulatú kutya.
13/19 A kérdező kommentje:
rendben ,csak azért kérdeztem ,mert nekem apukám (a szüleim elváltak, anyukámnál lenne a kutya) azt mondta ,hogy ha bekattan akkor képes megtámadni egy embert. mert amíg más kutya a lábamat harapná meg, addig ez a kutya ölni akar (meg más ilyen "harci kutya"
2014. márc. 10. 19:49
14/19 anonim válasza:
Nem bioriasztó, rendszeres testmozgásra van szüksége, találkozásra a többi kutyával, nevelésre (akár kutyasuliban), kemény kézre, ha ezt nem tudod neki biztosítani ne vállald. Jól értettem, hogy akkor te nem leszel ott mindig mellette? Vagy anyukádnál laksz?
15/19 A kérdező kommentje:
Anyukámnál lakok ,viszont az iskola miatt délelőtt nem tudnék vele foglalkozni ,de anyukám mindig otthon van ,és délután már én foglalkoznék vele
2014. márc. 10. 20:14
16/19 anonim válasza:
Miért ezt a fajtát választottad?
17/19 A kérdező kommentje:
valamilyen szinten őrző-védő kutyát szeretnék ,de nem kell annyira hogy mindenkit meg akarjon ölni akit csak meglát... meg szeretteljes kutyust szeretnék aki a családját megvédi .meg azért is ,mert nagyon tetszik ez a kutya ,de az már más kérdés hogy hogy néz ki.
2014. márc. 10. 21:18
18/19 anonim válasza:
Nézd, egy nagyméretű kutya visszarettenti a komolytalanabb betörőket már az ugatásával, termetével is. A komoly szándékú betörők, meg megmérgezik, leszúrják, leütik stb. Mint mondtam, ez nem egy bioriasztó.
Az, hogy az utcán megvédene-e meg sokszor egyedfüggő...valószínűleg az én kutyám ha látná, hogy a helyzet magaslatán állok, besorolna mögém, ha meg bajba lennék, akkor beszállna a harcba. De ez úgysem fog kiderülni, és nem fajtától függ, hanem az egyed vérmérsékletétől, előképzettségétől, a ti kapcsolatotoktól.
Én a helyedben valami nagytestű, vajszívű, viszont tekintélyes, öblös ugatású óriástestűt választanék, persze csak akkor, ha győzitek az etetését és az egyéb költségeket.
19/19 A kérdező kommentje:
igen, csak ettől a fajtától sokan tartanak és valamennyire nagytestű is. meg olyan nagyon nagy testűt nem szeretnék, mivel sokszor járunk el utazni és vinnénk a kutyát is.
2014. márc. 11. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!