5 hetes kiskutyat mikor kell oltatni, feregteleniteni?
-féregteleníteni már most lehet
-oltani 6 hetes korban elsőnek, utána 8,10,12 hetesen is
-utcára pedig majd 11-13 hetes kora körül mehet amikor már kapott oltásokat!!!!!
De amúgy meg 8 hetes koráig anyja mellett a helye, törvényben benne van!!
Hát ha idióta vagyok, mert befogadtam az elárvult kiskutyát, akinek az anyja elpusztult... akkor elnézést kérek, nem tudtam, hogy ez ekkora gond. De talán nálunk jobb helyen van, mint a sintértelepen volt.
A tanácsokat viszont köszönöm, holnap keresek egy állatorvost.
Hát ki mit hisz, nos nem áll módomban felülírni. Bár én jóhiszeműen magamhoz vettem, a kérdéseket meg azért tettem fel, mert sajnos nem sok tapasztalatom van kutyákkal, és erről a kicsiről is barátnőm mesélt, aki sétáltatni és etetni jár ki a helyi telepre. Nekem meg megesett a szívem rajta. Bár szarul esik, hogy ilyet kap az ember, amikor segíteni akar, de hát változtatni nem tudok rajta sajnos. :(
Olvasgatva itt a kérdéseket, mondjuk nem is csodálkozom, hogy néhányan szkeptikusak, amilyen minősíthetetlen a stílus.
Megtortent az allatorvossal valo kozultacio, holnap kijon es megnezi a kutymot.
En probaltam kulturaltan es normalisan, hat nem. Jo, ha neked igy jobb 250 ezer forintert vettem, nemet dog es csivava keverek. Dogivava neven arultak mint uj kulonleges fajta. Aztan elhoztam hamarabb, mert a hapi szerint elvihetok, mert nem szoptak mar. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!