Szerintetek egy tenyésztő odaadna 8 hetes kor előtt egy kiskutyát?
Kinéztem egy almot, de az a gond, hogy bizonyos családi okok miatt csak 8 hetes kora előtt néhány nappal (még nem tudom, pontosan hánnyal) tudnánk csak elutazni a kölyökért. Ezt így az elején nem "merem" megkérdezni a tenyésztőtől, szeretném előbb tudni, Ti mit gondoltok erről? Nagyon káros lenne ez a kiskutya számára? Ha esetleg nem, szerintetek hány nap férne bele?
Ja és kérlek ne szóljatok le, ez csak egy feltevés.
Az a gond,hogy törvény tiltja,hogy 8 hetes kor előtt elhozhassa bárki a kutyát.
Bár szerintem 1-2 nappal előtte lehet oda adná.
Azért el lehet hozni épp ész érvekkel, mondjuk 7-8 hetesen.Ez tenyésztő és kutyafüggő is. 6hetesen még nem hoznám el, inkább később.
Az sem mind1,hogy hanyadik vagy a választásban, mert feltartod a többieket az elvitelben és azért 8 hetes korukba már a többi gazdi is be van sózva :)
Mi mondjuk az egyik kutyánkat 7 hetesen hoztuk el,a másikat meg 9. Azért ha messzebbre mentek érte sokkal nehezebb összehozni a dolgot, mint ahogy egyesek elképzelik.
MNem fog a tenyésztő megenni, ha megkérdezed. Az égvilágon senki nem ellenőrzi, mikor került hozzád a kiskutya. A 8 hetes kor csak egy határidő, amit emberek jelöltek ki. Évtizedekig 6 hét volt. Aztán lett 8 hét.
Szóval, kérdezd meg.
Akkor lenne csak, aki vigyen és hozzon.
7 és 8 hetes kora közt gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!