Ha be van oltva de megharapott mire lehet számítani?
Megharapta páromat egy stefi úgy, hogy az ujját kirántotta a szájából, felhasította a bőrt, nagyon vérzett tegnap is meg ma is, elláttuk stb (orvos) a kutya be volt oltva chip stb, de más valamire azon kívül hogy piszkosul fáj nem lehet semmi baja?
tetanuszt nem kapott
köszönöm
21-es, ugyan magyarázd el!
Én aaannyira kíváncsi vagyok rá, és a 37%-od alap arra, hogy a magyarázat részletes, pontos és tökéletes lesz (még ha esetleg nem is a kérdésre vonatkozik...)
Ez volt a magas labda!
"Minden alacsony intelligenciával megáldott humanoid tudja"
Most már tudjuk, honnan tudod. :)
Megint a darázscsípéses vagyok.
Akiteki, ne nekem mondd,hogy felesleges volt.. én a szenvedő fél vagyok.
Akkor szerencsém volt,mert hívtam a mentőket,és épp közel hozzám volt egy mentő,aki kb 1 percen belül felvett,és az injekciókat kb 5 percen belül megkaptam.
Persze voltak tünetek, de szerintem azok amiatt voltak,mert teljesen bepánikoltam.
De,amikor már érzed a csomót a torkodban,és a doki meg csak nem képes felfogni, hogy nincsenek papírjaid,akkor egy hangos kiabálás,hogy adja már be az injekciómat,utána felőlem arról beszélünk, amiről akar megtette a hatását.
De amúgy annyira fantasztikusan ügyes doki volt, hogy ez előtt mindig felfektettek asztalra, ha szurit kaptam,ez állva adta be, de annyira fájt,hogy azt hittem felugrok. 2 oldalra kaptam kettőt, és kb bal oldalt ugyan oda, ahova az előzőt kaptam a tetanuszt. Több, mint egy hétig sebes volt az injekció helye...
Szívesen kideríteném,hogy ki volt az az orvos, legalább megadnám az elérhetőségeit, és elmondhatnád neki, hogy értelmetlen volt amit tett... mert nekem hiába mondod, én tisztában vagyok vele, és nagyon nagy élmény volt nyáron a 40 fokban lázasan dögleni, meg rosszul lenni egy napig a tetanusz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!