Kutyáknak létezik fogyi tabletta?
Hidroterápiát próbáld ki, ha van rá lehetőséged. A vízalatti futószalagosat.
hidroterapia.hu itt van pl., én oda jártam, bár mozgásszervi gondból kifolyólag. És ne mondd, hogy a kutyád nem szereti a vizet, az enyém sem szerette, de a hidroterápiázást viszont igen. Szóval ki kell próbálni, az ember csak azután tudja.
Kifogás az mindig van. Lehet rosszul próbálod lemozgatni. Valamit csak szeret: labdázni frizbizni, akármit. Amúgy milyen kutyád van?
Én mikor az enyém maga alatt volt (az előző kutyám elvesztése után) és nem akart sétálni és felszedett pár dekát, többet vittem kutyák közé, meg olyan helyekre, ahova az öreglány már nem jöhetett (erdőt járni, kutyasuliba, ÖV-zni). Keresni kell valamit, amit szeret, és azt csinálni vele, hogy mozogjon. Meg ha ennyire szereti a hasát, jutalmazni közben. Hamar rá fog jönni, hogy jó neki. Minden kutya szeret mozogni, csak nem biztos, hogy jóval próbálkozol.
fele adag tápot kap és azt is csak minden másnap és meg van oldva amit jól néz ki mehet neki a rendes adag..
Nem nem szeret mozogni, hanem mivel dagadt nem tud és túl fárasztó neki. Ez emberbe is így van. Kutyát fogyóztatni a világ leg egyszerűbb dolga..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!