Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Husky kifárasztás?

Husky kifárasztás?

Figyelt kérdés
Tehát, úgy néz ki, hogy lesz egy huskym ( sajnos lakásba ) tehát, a héten hétfőn, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap kitudom fárasztani, tehát végig tudja aludni az éjszakát, de kedd, csütörtök eléggé húzós.. hogyha mondjuk 3 fele elvinném futtatni, azzal mennyire tudna végig aludni? meg úgy, fél 9 fele is letudnám vinni egy picit.. illetve, ugye mivel én még sulis vagyok.. azt hallottam, hogy reggel felkel a husky egy picit sétálgat a lakásba eszik, és visszafekszik és alszik kb. 1ig.. ebbe mennyi igazság van?
2014. márc. 9. 12:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nos, tudom már letettél a huskyról, de azért egy kis tanulságos történetet leírok gyorsan. Én a huskymat a lovam után futtatom, együtt járunk terepre, ez nála kb 40-60 km-t jelent alkalmanként, eléggé fokozott tempóban. Kb egy napig szunyókál tőle, utána kezdi elölről a rombolást, felássa a fél kertet, mindent elhurcol, szétszed. Lakásban a rombolása hatványozódna, pláne, hogy gondolom nem sok embernél jön szóba 40 km-es táv egy egy séta alkalmával. Én nem tudnék mondani kifejezetten férfias, vagy lányos fajtákat, és egyetértek az egyik előttem szólóval, egy férfi akkor férfias, ha nem érzi magát kevésbé férfinak egy kiskutyától mondjuk. Szerintem is szétnézhetnél menhelyen, nagyon sok marcona, középtermetű kutyus vár gazdára, esetleg nézhetnél mondjuk valami agárfélét, csak akkor mozognak, ha séta van, amúgy nagy kanapé bitorlók, vagy mondjuk a masztiff is elég lusta (bár én nagytermetű kutyát sosem kárhoztatnék lakásra, de te tudod, hiszen nem csak a kilométerhiányával okozhat károkat, pl a masztiff simán lesodor a farkával pár csészét az asztalról, míg egy csivavának azért ez nehezen jönne össze). Ha nagyon férfias kutyát akarsz, akkor szerintem a csivava, meg a yorkie kivételével is sokminden szóba jöhet, nem értem, tacskót miért nem akarsz. Vagy mondjuk törpe pincsert, ezeket kemény kézben kell ám tartani, szerintem nem lányos kutyák.
2014. márc. 10. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!