Felnőtt kutyának miért ne lehetne tehén tejet adni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 17:14
11/15 anonim válasza:
A kutyának ami adható, az a túró, vagy soványabb sajt.
Ha nem is lesz hasmenése a bélflórát roncsolja.
12/15 anonim válasza:
Megfostosodhat*!Az enyém kicsi korában meg...ott* és aztóta nem merek neki adni!
13/15 anonim válasza:
laktóz= tejcukor
tudom, érzékeny voltam rá 6 évig...
szerintem minden állatnak más a laktóz "összeállítása"
bár nemtudom, nem vagyok állatorvos:D
14/15 anonim válasza:
nem csak a laktóz a gond hanem a zsírtartalom ami hasmenést okoz...mellesleg a bolti forgalomban lévő tejek tápanyagban sem igazán jeleskednek....
fölösleges adni neki, mert haszna vajmi kevés van, annál több gondot okozhat.
15/15 anonim válasza:
a kutyusok beleiben 8-9 hetesen felszívódnak azok a bél bolyhok, amik a laktóz lebontásában részt vesznek, ezután ha nem is lesz hasmarsa a kutyának, megterheli a szervezetét, a gyomrát... nagyon sok dolog van amit a kutyusok nagy lelkesedéssel esznek (pl csoki) de a szervezetük számára méreg...szóval azért óvatosan, mert ha nem fosik az nem azt jelenti hogy nem árt... de általában kinéz a fosás tej után :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!