Ti milyen állatot tartanátok bérházba?
Bocsi,pici off.
A szomszédomnak is cicája van,és jó időben rendszeresen leviszi sétálni.
Régen nyuszija volt,őt is levitte.
Ennyi erővel görénnyel is szoktak sétálni.
Én mindenképpen kutyát tartanék.A kutya tanítható,nevelhető,új ismeretségekre tehetsz szert vele.
A barátoméknak macskája van 2.
Az egyiket felrúgnám műholdnak időnként,mivel állandóan,ha fenn a konyhapulton marad kaja ami hűl,felugrik és belezabál,hiábavaló a grabanc rázás,ha olyan kedve van bele karmol az emberbe vagy beleharap.Alom takarítás naponta 2x kell különben felfordul az ember gyomra.Rettentő,makacs,öntörvényű és akaratos.Szíve szerint ő is kutyát tartana,de az apja kapta ezt a cicát,aztán én meg találtam az ajtónk előtt egy kölyök macskát,ők befogadták igaz pont az ellentéte ennek a h.lyének.
Én felfelé mutató ujjat adtam neked :D
Hát akkor én szívesen tartanék fekete párducot-fehér tigrist-Dingót ^^
Ne haragudj,de az első válaszom teljesen helyénvaló volt!Mindent leírtam,de ha nem érted az utána lévő poénokat,akkor nagyon savanyú karakter lehetsz.
A szüleidet senki nem emlegette úgy hiszem,tehát nem kulturálatlan vagy,hanem primitív ebből a szempontból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!