Színleli vagy tényleg fáj a lába?
Okos állat a kutya, de nem tud színlelni. Ha sántít, akkor valóban fáj a lába. Lehet, hogy meghúzódott, de lehet, hogy más baja van, ami te, laikusként nem veszel észre, a doki meg 1 perc alatt rájön.
Vidd orvoshoz, ne szenvedjen szegényke!
DE még mennyire tudnak színlelni..hohoooo
Nagy színészek a kutyák...
Nekem 2 yorkim és egy snacim van...
volt olyan hha nem volt kedvük sétálni sántikálnak...:D
De a legdurvább...depressziós lett mert 1 napig nem voltam otthon és remegett..elvittem a dokihoz és csak annyit mondott ajdak neki dilibogyót...mikor hazaértünk már semmi baja nem volt:D
1. Igazából nem értem, hogy a színészi képességű kutyák gazdái miért nem léptetik fel ebüket színházban, talán kibontakozhatna a kutya képessége...
A te esetedben csak annyit kérdeznék: melyik volt előbb, a "színlelés" vagy a több foglalkozás? Mert ha előbb sántított, nagyon iq kutya, ha a sántítást azért kezdte, mert ismerve téged kikövetkeztette, hogy majd emiatt többet fogsz vele foglalkozni. Ez esetben a kutyának van gazdája és nem a gazdának kutyája...
2. A kutya mint olyan, nem valami kényes jószág, tehát, ha sántít, annak oka szokott lenni.
3. Megnézted (ill.) az állatorvos is és "nincs eltörve". A röntgenszem hasonlóan fantasztikus képesség, mint a kutya előre megfontolt színészkedése. Nekem -sajnos- az a tapasztalatom, hogy egyes állatorvosok a saját röntgenfelvételükről sem tudják (netán gondatlanságból nem is nagyon nézik meg figyelmesen) megállapítani pl. a repedést. Magyarán az esetemben a sánta kutya rtg-je alapján hibát nem láttak, de azért az ízületre fogták. Nálad, ha még rtg sem készült, akkor mérget lehet venni rá, hogy a kutya csak színész akar lenni, baja nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!