Rossz minőségű táp a kutyának, hogy ne fejlődjön hirtelen?
Figyelt kérdés
Szeretném kikérni a véleményeteket. A kutyánkat prémium táppal etetjük, de most beszereztünk egy nagy testű kutyát is mellé. Azt mondta a tenyésztő, hogy ő kezdetben pedigree-t ad a német dog kutyáinak, hogy ne fejlődjenek hirtelen a kölykök, hogy ne legyen később gond az izületekkel stb és csak aztán kapnak prémium tápot. Nektek erről mi a véleményetek? Van benne logika...2014. márc. 3. 11:33
11/14 Akiteki válasza:
A nagytestű kutyámnál én is észrevettem kamaszkorában, hogy túl hirtelen nőtt. Nem hulladék tápra, csak alacsonyabb fehérjebevitelre váltottunk. A large breed kölyöktápok mind úgy vannak összerakva, hogy ne okozzon hirtelen növekedést.
12/14 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani,nem vagyok tenyésztő, ráadásul egy kutyám van lassan 4 éves, de ugye józan paraszti ész...
Hogy a bánatban nem tud valaki odáig gondolkodni, hogy kinézek egy fajta kutyát, végigolvasok mindent, elmegyek, és szemügyre veszem egy tenyészet kutyáit, beszélgetek HOZZÁÉRTŐ NEM 1 HANEM TÖBB fajtatenyésztővel.....és ezek utána kiírok ilyen kérdést?????
Ne haragudj kérdező, persze jobb, hogy megkérdezted, mintsem...no de mit fogsz egy ilyen kutyával kezdeni, ha már ott lesz nálatok?
13/14 A kérdező kommentje:
Magyarázkodni nem fogok kedves utolsó, főleg hogy semmi hasznosat nem írtál.
Inkább érdeklődök minden felé, igyekszem a hasznos infókat megtartani, hogy mire ideér a kutyus jó gazdái lehessünk.
2014. márc. 29. 15:25
14/14 A kérdező kommentje:
Azok akik rendesen válaszoltak azoknak köszönöm! Ment a zöld kéz.
2014. márc. 29. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!