Mi a véleményetek a Josera tápokról, kutyáknak? Milyen minőségű? Szeretik-e általában az ízét, a válogatósak is? Kistestűeknek való is létezik belőle?
Válogatós, mert hagyod. Tök mindegy milyen a táp, leteszed elé, 10 perc múlva elveszed, másnap megkapja. Ha éhes lesz megeszi, nem kell elkényeztetni.
Amúgy egész jó táp, bár én Brit párti vagyok.
Nekem jó tapasztalataim vannak. Bár úgy tudom kétféle tápcsalád létezik a josera márkán belül, de ezeket nem tudom pontosan hogy vannak. Mi a kölyök kutyánkat a kids változatával etettük, most meg már festivált eszik.
A kids-et sok kutya nem szereti, de állítólag dolgoznak rajta, hogy ez máshogy legyen.
Szépen fejlődött tőle és a festiváltól is szép. A festivál válogatós kutyáknak van egyébként, bár én úgy vagyok vele, hogy válogatós kutya nincs, csak nem éhes :)
Hogy kistestűnek jó-e, azt nem tudom.
Csivaváim vannak, imádják a Joserát. A Master Mix, a Fittnes, Family elég apró, könnyen szét tudják rágni.
De van kimondottan kistestűeknek is tápjuk.
Az Economi pl nem vált be, elég vacak, meg a halasat sem díjazták, de azért még mindegyiket megették.
A legjobban a bárányos rizses jött be, az még a kényes gyomrúaknak is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!