Mit tudok ilyenkor csinálni?
#9: Köszi!! Ezt megnézem, de biztos ami biztos megmutatom a dokinak, hátha van benne valami, ami nem jó, mert hát ez is vegyszer.
#7: Miért érzem, hogy magyarázkodnom kell vadidegeneknek? Na mindegy. Amúgy idős epis kutya, valószínű "tenyész" szuka volt, előző gazdájánál többször volt császározva, már így került hozzám, az orvosunk nem vállalta, egy másik orvos vállalta volna, de arról csak rosszat hallok.
Tegyél a pórázra sárga szalagot, hátha ;)
Bár ilyen bunkó gazdik azt is letojják magasról.
Legközelebb határozottan szólj oda, hogy "legyen szíves megfogni a kutyáját!"...ne félve kérdezd, hogy "kisfiú?"
Próbáld kerülni tényleg a kutyákat...ami egy lakótelepen elég nehéz...vannak olyan spray-k amivel a kutya hátulját befújva csökken a szaga
Nem tudom, miért szavaztátok le a dezodoráló tablettát ajánló válaszomat, gondolom, utána sem néztetek, mi ez, egyszerűbb volt a piros kézre nyomni... Ez csak természetes klorofillt tartalmaz, nem olyan vegyszer, mint amit mi, emberek kenegetünk magunkra nap mint nap. Illetve deofil címszóval van még yukka kivonatos változat is. Más gyártótól pedig a kettő keverékét tartalmazó tabletta.
Egy tenyésztő ismerősöm emellett női intim spray-t is ajánlott, de én nem próbáltam, a tabletta elégnek bizonyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!