Mit tudok ilyenkor csinálni?
"harmadrészt nem nagyon látok megoldást, "
Ivartalanítás..?
Eü okok miatt ki van zárva az ivartalanítás, ha egészséges lenne már rég megejtettük volna.
Gázsprayt, és bármi konfliktust okozó dolgot nem akarok használni (vagy csak végszükségben), egy utcában lakunk, nem ők az egyedüliek, akik így sétáltatnak, és hát, fekák. Szóval eddig is kerültem a konfliktust, ezután is akarom, csak így nem tudom, mi a megoldás, hogy ne fussak bele ilyen féligmeddig önsétáltató kutyákba.
Alapból itt két típusú kutyát tartanak: pár kilós ölebet (jó, végülis az enyém is az) meg 40 kilós bullokat, amiből pont az utóbbiakat nem nevelik meg, szóval még ha lenne a gazdában annyi, hogy elhívja, akkor se menne a kutya. De nekik eszükben sincs elhívni inkább levegőnek néznek, vagy nem is tudom.
Van ilyen "kanriasztó spray", amit ha a tüzelő kutyádra fújsz, elkerülik a kanok. Nem tudom, hogy mennyire működik, sose próbáltam, de hátha beválik nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!