Sűrgős! Holnap lehet, hogy elhozunk egy snaucher keveréket egy állatmenhelről! De, van két másik kanunk nem lehet probléma 3 kannal?
Van már két kanunk mind kettő nagytestű egyik 9 másik 3 éves, csak azt szeretném tudni, hogy 3 kan össze verekedhet, vagy lesznek nagyobb problémák, volt már valakinek 3 nagytestű kan kutyája, volt nála valami komoly probléma? Csak mert elzárni egymástól nem akarjuk őket, mert nem akarjuk, hogy egyik be legyen zárva a többi meg ott játszik? És képesek lesznek befogadni egy új HÍM kölyök kutyát? Kérlek mindenki ossza meg a tapasztalatát még ha nem is volt neki 3 kutyája, csak olvasott róla. Ja és egy snaucher keveréknek még meg vannak a snaucheres tulajdonságai, és a snaucherről úgy halottam hogy agresszívak, ha gyrekekkel neveljük eggyütt, úgy, hogy kicsi kora óta gyerekekkel van együtt akkor is agresszív maradhat?
Előre is köszönetem mindennkinek. :)
Én csak azt nem értem, ha azt kérdezed, miből tudod, hogy nem te vagy a falkavezér, akkor hogy állíthatod azt, hogy te vagy a falkavezér?
Bocs az offért...
De szerintem várj még ezzel, ráadásul, ahogy írod, milyen a viszony a kutyáid között, én nem kockáztatnám meg. Az írásod alapján nem vagyok benne biztos, hogy simán menne az új családtag beillesztése. Az ivartalanítás pedig ilyen szempontból kétesélyes, de ettől függetlenül ajánlott, ha nem vagy Tenyésztő.
És megint én vagyok, az előző.
Kis bizonytalanságot érzek a kérdéseidből és az írásodból. Három nagytestű kutya kézben tartásában nincs helye a bizonytalanságnak. A kutyák ezt a gyengeséget azonnal megérzik, onnantól pedig szinte biztos, hogy nem fognak Téged vezérnek tekinteni. Márpedig ha nem tekintenek annak, akkor ők fognak dönteni a sorrend kialakításáról, annak a hogyanjáról és arról, hogy befogadják-e a jövevényt.
Nemes dolog, amit tenni szeretnél és nem is firtatom a felelősség-tudatodat, hiszen ha nem lenne felelősség tudatod, akkor nem is kérdeztél volna.
De én azt mondom, ez most elég elhamarkodott döntés lenne.
De ahogy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!