Mi legyen a kutyám neve?
Komolyan minek annak kutya, aki nevet sem tud adni neki magától?!
Ha egyedi nevet akarsz, találj ki valami hozzád kapcsolhatót. Ha nem számít: ott az internet, a kutyás naptárak, kedvenc: könyvek, film, karakterek, szereplők. Azért nagy fantáziát nem igényel kitalálni egy női vagy férfi nevet. Ha nem megy az legyen ami először eszedbe jut, vagy amit a menhelyen/tenyésztőnél kapott.
A kérdés ötvenszer elhangzott már csak a héten, tessék használni a keresőt azért van.
Én is valami egyedi nevet keresnék neki. Ahogy más is írta, én is szeretem azokat a neveket, amik valahol "jellemzik" a kutyát. Kitalálsz pár szót rá magyarul, aztán írogathatod fordítóba mindenféle nyelvre fordítva és amelyik valamiért megragad, azt adhatod neki.
Pont azért nem szoktam leírni soha a kutyám neveit, mert annyira "egyediek", hogyha van itt valami ismerősöm, tuti azonnal rámismernek. :D
Olyan tulajdonságokra gondolok, mint kicsi, duci, dagi, de a színeivel is el lehet játszani. Ha fekete-fehér, akkor nekem tetszene, ha a világosság-sötétség kontrasztból jönne ki valami, ha tricolor, akkor lehet a tri-ből hoznék ki valamit. Ha pöttyös az orra azzal kitalálni valamit, ha szép, vékony csík van a homlokán azzal, ha monoklisnak tűnik azzal, ha álarcosnak azzal.
Ha totál fekete lenne, akkor nekem pl. a Noir név tetszene, ami franciául egyszerűen annyi, hogy fekete, magyarul még is ad egy kis különlegességet a névnek... Legyen egy kicsit több fantáziád!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!