Két fajtiszta szülő keverék kölyke két ugyanolyan fajtiszta szülő keverék kölykével kereszteződik. Hogy nevezik ezt?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 15:37
11/13 anonim válasza:
Én úgy tudom a dizájner kutyák csak első generációsok, nem pároztatnak két labradoodle-t, max egy labradoodle-t egy labradorral vagy épp uszkárral.
De a kérdés szempontjából lényegtelen, hisz amit a kérdező mondott az: keverék.
12/13 anonim válasza:
Keverék kölyköknek nevezik őket.
Még a megszületésük előtt el kell vinni a szukát ivartalanítani,minél előbb,annál jobb.
Még a fajtatisztáknak is nehéz gazdát találni,főleg nagytestűeknek.
13/13 anonim válasza:
Nem, amit a kérdező mondott, az: multigenerációs hibrid. Ettől függetlenül nyilván érteni kell hozzá, meg minden, de szerintem fölösleges belelátni egy kérdésbe olyasmiket, ami nincs benne. Én is volt, hogy tettem fel itt kérdést, aztán mindenféle baromságot magyaráztak bele a kedves válaszolók, végül 10 válaszból 8 teljesen értéktelen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!