5 hónapos kiskutyám összeesik. Mi lehet a baja?
Csak az orvos tudja megmondani az okát,mégpedig olyan rendelőben,ami jól felszerelt.
Igazából nem tudhatod,vannak-e fájdalmai,mivel a kutyák igen jól titkolják.
Tenyésztő mit mond?
Köszönöm a választ! Örökletes betegség nem valòszínű. Fájdalma onnan gondolom, hogy nincs, hogy akkor nem játszana csaholva. Annyira csak nem önfeláldozó, hogy azért szaladgál úgy mint akit kergetnek jókedvűen hogy nekem jó legyen...remélem!
Szimpla fáradságból eredő erőtlenség gyakorlatilag kizárva? Csak este látom rajta, a masszázst imádja olyankor kicsit jobb.
Figyi, szerintem vizsgáltasd ki, nézesd meg a szívét.
Nem akarlak rémtörténetekkel ijesztgetni, de év elején egy ismerősöm 8 hónapos (makk egészségesnek látszó) uszkárja egyik percről a másikra holtan esett össze. Nem akarták felboncoltatni, így nem derült ki, hogy mi volt a baja. Doki szerint a szíve lehetett...
Nem ismerem a fajtát, nem tudom, hogy náluk mennyire gyakori a szívprobléma. A Lehel úton Vrabély dokihoz menjetek, ő a legjobb kardiológus. + egy vérvétel sem ártana, ezt ugyanott megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!