Ez a husky fajtatiszta?
Tudom, h szaporító stb. stb. nem tervezek kutyust venni, az érdekel, hogy az utolsó képen lévő kutya valóban husky lenne? Én még ilyen színű huskyt nem láttam...
Fhu én nem igazán értek a husky-khoz, viszont abból a 2 kutyából elég sikeresen hozott ki husky-forma kölyköket... Csak nekem tűnik fel h mindet fekete-fehérnek hirdeti és a feltett képeken van barna kölyök is?
Ami még feltűnő, hogy bár nem tudom, milyennek kell lenni egy ekkora husky kölyök állásának, de az első képen mintha túl széles lenne a mellkasuk és idomtalan a pofájuk. Azt már nem is említem, hogy az összes kölyök vagy bandzsa vagy kancsi...
Van nagyon hasonló színű husky, de csak munkavonalban, amit nálunk nem sűrűn tenyésztenek. Talán nem is elfogadott mindenhol. Ez persze a legkevésbé sem jelenti azt, hogy a képen látható példány fajtatiszta lenne. A tartása alapján németjuci mix és a másik szűlő is elég malamutos.
Itt van néhány példa meg leírás a színről:
A képeken NEM AZ Ő KUTYÁI VANNAK, csak netről random bepakolta...
A fekete felnőtt kutya képét innét csórta: ttp://csadybol-trirnanog-kennel.webnode.hu/kan-kutyaim/csady-adolf/
A másikat meg innen de csórinak nem esett le hogy oda van írva hogy keverék.... [link]
Azért van pofája az illetőnek hogy még 50 ezret elkérne, szakadna rá a mennyezet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!