Kutyák kirakása? Ki lehet tiltani a kutyákat a lakásokból?
Van egy igazán "kedves" gondnokunk a házsorban és most azt vette a fejébe,hogy aláírást gyűjt annak érdekében,hogy ne lehessen az egész házsorban kutyát tartani (Panel),ugyanis idegesíti a kutya ugatás,elvileg ma fog vagy holnap körbejárni az aláírásokért.
Kérdés,hogyha összegyűlne x mennyiségű aláírás akkor valóban kilehetne tiltani a lakásokból a kutyát,ha önkormányzathoz fordul ez a szemét?Saját öröklakásunk van,ahogy sokan másoknak is akik kutyások és úgy tudom meg van határozva hány kutyát lehet tartani (Nekünk 1 van),de én nem hiszek abban,hogy majd bárki megszabja,hogy a saját/örök lakásunkban mit tarthatunk és mit nem,ami nem szabályellenes.Ráadásul nem igazán van kutyaugatás sem,szerencsére a legtöbb kutya csak okkal ugat.Ja igen és a gondnoknak is van 2 kutyája,akit az erkélyre zár ki,oda végzik a dolgukat,lakásba nem mehetnek be.Ma az egyik kis öreg bácsi mikor mondta ezt neki a gondok,hogy zavarja a kutya ugatás azért akarja kitiltatni őket,fogta magát azt mondta,hogy "Inkább a kutyák ugassanak,mint maga" és tiszta erőből neki lökte a liftnek,annak ellenére,hogy az öregnek az életében nem voltak kutyái.Vélemények?
Annyit tehet, hogy bejelentést tesz a jegyzőnél, ők kivizsgálják, hogy a kutyád ugatása mennyire zavaró, és ha nagyon, akkor kezdhetnek csak intézkedni :)
Ne aggódj!
Viszont Te simán felnyomhatnád, mert ha jól értem séta nélkül tartja a kutyákat az erkélyen??? Ez teljesen tilos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!